Samsung Galaxy Watch 5 zbuloi pamjet 360 gradë
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Samsung Galaxy Watch 5 zbuloi pamjet 360 gradë

Samsung Galaxy Watch 5 zbuloi pamjet 360 gradë

Kemi një lajm të keq nëse jeni adhurues i linjës Samsung Galaxy Watch dhe ju pëlqen korniza rrotulluese. Muajin e kaluar, thashethemet sugjeruan se Samsung do të hiqte funksionin e preferuar të fansave në Galaxy Watch 5 të ri dhe Galaxy Watch 5 Pro. Tani, pamjet e sapo rrjedhura 360 gradë u japin besim atyre raporteve.

Pamjet e plota 3D të detajuara të orës inteligjente të ardhshme të Samsung u shfaqën këtë javë me mirësjellje të Rrjedhja e Evan Blass et 91Mobilesduke na dhënë pamjen tonë më të mirë në Galaxy Watch 5 dhe Galaxy Watch 5 Pro të ri.

Ndërsa ne nuk presim që këto pajisje të reja të veshshme të mbërrijnë deri në gusht, blerësit e mundshëm mund të shikojnë mirë dizajnin sot. Mbështetësi, Evan Blass, ka një histori të provuar që na bën të besojmë se këto janë paraqitje të sakta të orëve inteligjente të ardhshme të Samsung. Fatkeqësisht, ato tregojnë dy ndryshime të mëdha nga Samsung.

Na pëlqeu Galaxy Watch 4 Classic, i cili fsheh disa nga aspektet "dixhitale" të një ore inteligjente në një pamje më moderne të orës. Megjithatë, duket se këtë vit Samsung ka vendosur të heqë dorë nga klasikja, së bashku me dy opsionet e madhësive të ndryshme, dhe do ta zëvendësojë atë me një Galaxy Watch 5 'Pro'.

Rrjedhje e Galaxy Watch 5 dhe 5 Pro

Siç mund ta shohim nga moria e imazheve 3D të publikuara nga 91Mobiles, Galaxy Watch 5 dhe 5 Pro kanë një dizajn të përgjithshëm të ngjashëm. Fatkeqësisht, nuk ka më një kornizë rrotulluese në asnjërin model. Për ata që nuk e dinë, korniza rrotulluese i dha asaj një pamje më klasike të orës, për të mos përmendur veçoritë dhe kontrollet e shtuara.

Sipas këtyre rrjedhjeve, Galaxy Watch 5 Pro më i shtrenjtë vjen vetëm në një madhësi, 45 mm. Pastaj Galaxy Watch 5 standard do të vijë në 44 mm dhe një madhësi të panjohur më të vogël, por me gjasë 41 mm.

Bazuar në këto rrjedhje, mund të shohim një dizajn të qëndrueshëm për secilën orë, dy butona fizikë në anë, dhe siç u përmend më parë ata do të kenë mbështetje opsionale LTE, GPS, 5 vlerësime të rezistencës ndaj ujit, metra dhe breza të zëvendësueshëm. Blass tha se të dy orët do të përdorin WearOS 3.5 të Google, të mbuluar nga përvoja e softuerit One UI Watch 4.5 të Samsung.

Gjithsesi, do të dimë më shumë së shpejti.

përmes buzës

★ ★ ★ ★ ★