Philips Hue ka një shirit të ri drite që sinkronizohet me kompjuterin tuaj
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Philips Hue ka një shirit të ri drite që sinkronizohet me kompjuterin tuaj

Philips Hue ka një shirit të ri drite që sinkronizohet me kompjuterin tuaj

Ndriçimi inteligjent i shtëpisë mund të jetë i vështirë për t'u arritur, dhe nëse doni të zbukuroni dritat në shtëpinë tuaj, Philips Hue është një nga opsionet më të besueshme atje. Në IFA 2022, Signify shfaqi një sërë produktesh dhe veçorish ndriçimi Philips Hue për të krijuar ambientin perfekt për shtëpinë tuaj.

Fillimisht kemi llambat e reja Lightguide. Ata kanë një tub të brendshëm të aftë për të shpërndarë dritën në ngjyrën e zgjedhjes suaj, me një fund me shkëlqim që e bën dritën edhe më të ndritshme. Ata gjithashtu vijnë në tre forma të ndryshme duke përfshirë elips, trekëndësh dhe glob të madh.

Ekziston gjithashtu një llambë e re qiri me filament që imiton pamjen e një qiri, me mijëra nuanca që variojnë nga e ngrohta në të ftohtë. Ne kemi gjithashtu një dritë të hollë që mund të shtohet në çdo dhomë për shkak të formës së saj të hollë, duke e bërë atë të përsosur për tavane dhe vende të tjera të vështira për t'u arritur.

Philips Hue po prezanton gjithashtu shiritin e dritës gradient Play, që synon të përfundojë konfigurimin e kompjuterit tuaj me ndriçim të theksuar. Dritat lidhen me softuerin iCUE RGB të Corsair për personalizim, që do të thotë se ato gjithashtu mund të sinkronizohen me çdo pajisje Corsair që mund të keni.

Më në fund, "Mimik Presence Automation" është një veçori e re e disponueshme në aplikacionin Hue që ju lejon të automatizoni dritat kur jeni larg. Ju mund ta tregoni Hue-në kur i ndizni ose fikni dritat dhe në cilat dhoma. Kur jeni larg, ai mund t'i ndezë dhe fikë automatikisht gjërat në kohën që bëni zakonisht. Kjo krijon iluzionin se dikush është gjithmonë në shtëpi, edhe nëse nuk ka, dhe dekurajon vjedhjen.

Llambat udhëzuese dhe kordonët e varur kushtojnë nga 50 dollarë në 90 dollarë dhe do të jenë të disponueshme para fundit të vitit, ndërsa llambat e qirinjve me filament me humor të bardhë janë në dispozicion për 45 dollarë dhe një paketë prej 2 për 65 dollarë, duke filluar nga 13 shtatori. . Drita e hollë është në dispozicion tani dhe kushton 70 dollarë. Çmimi i shiritit të dritës gradient Play do të varet nga sa monitorë keni: për një monitor 24/27 inç është 170 dollarë dhe 190 dollarë nëse është një monitor 32/34 inç. Për tre ekrane, do të kushtojë 280 dollarë nëse janë 24/27 inç. Ju mund t'i kontrolloni të gjitha këto më nga afër në faqen e internetit Philips Hue.

★ ★ ★ ★ ★