Vjetore e përmbysur
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Drejtoria e kundërt: lista e drejtorive më të mira të kundërta

Drejtoria e kundërt: lista e drejtorive më të mira të kundërta

Sommaire

Drejtoria e kundërt "Numri i kujt është ky?" »

Çfarë është një direktori e kundërt?

Ju nuk e dini identitetin e personit që ju telefonon nga një numër telefoni. Drejtoria e kundërt France është një shërbim efikas dhe falas që ju lejon të zbuloni identitetin e këtij numri në kohën e lirë.

Ndryshe nga drejtoritë tradicionale që i bazojnë kërkimet e tyre në emrin e lidhur me një qytet për të përcaktuar numrin e tij, ky e kthen procesin. Pasi personi është regjistruar në drejtori, ju do të mund të merrni emrin e tij si dhe adresën e tij.

Një numër telefoni fiks mund të përdoret për të gjetur identitetin e një individi ose vendndodhjen e një zone të caktuar

Fusni numrin në faqen kryesore dhe klikoni në butonin "Po kërkoj".

Nëse keni një numër telefoni fiks, informacioni do t'ju ofrohet menjëherë. Nëse numri është në listën e kuqe, ne do t'ju japim adresën e personit ose profesionistit që u përpoq të kontaktonte me ju. Në varësi të dendësisë së zonës në të cilën ndodhet, do të mund të merrni qytetin më të afërt të madh ose emrin e distriktit, nëse është një nga qytetet kryesore franceze. Ne nuk do të jemi në gjendje t'ju ofrojmë këtë shërbim nëse është një numër që fillon me "09" jashtë drejtorisë.

Identifikoni një numër telefoni celular

Numrat e telefonit celular anulohen nëse mbajtësi i një linje fikse ose numri 09 nuk është i listuar si parazgjedhje në drejtori. Mbajtësi i linjës duhet t'i bëjë një kërkesë të shprehur operatorit. Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Ekranit (ARCEP) bën me dije se vetëm 10% e klientëve e kanë bërë këtë kërkesë. Dëgjimi i njoftimit të numrit celular është mënyra më e mirë për të kursyer kohë dhe për të mos paralajmëruar mbajtësin. Nëse mesazhi nuk është nga operatori dhe nuk mund të jetë informues, ne do t'ju rimbursojmë. Ky sistem funksionon me të gjithë operatorët kryesorë, si Orange, SFR dhe Bouygues Telecom, si dhe Free Mobile, Numericable, NRJ Mobile dhe "MVNO" si Virgin Mobile, Numericable dhe Virgin Mobile.

https://www.annuaire-inverse-france.com/

Drejtoria e kundërt PagesJaunes

Për të zbuluar se kush zotëron një numër, përdorni drejtorinë e kundërt!

Ju merrni një zile në telefonin tuaj celular ose fiks, por nuk e dini se kush është. Ju mund të bëni një kërkim në drejtorinë e kundërt për të gjetur identitetin e bashkëbiseduesit tuaj dhe koordinatat e tij!

Lista e kundërt falas

Direktoria e kundërt pa pagesë ju ofron informacione telefonike në modalitetin e kërkimit të kundërt: Futni numrin e telefonit (telefon fiks, celular) dhe zbuloni se kujt i përket (duke përjashtuar personat e paregjistruar dhe linjat e brendshme të kompanisë).

Më pas mund të gjeni emrin e personit që ju telefonon nga numri i tij i telefonit. Nëse numri është në bazën tonë të të dhënave, ne ju japim menjëherë rezultatin: emrin dhe detajet e kontaktit të personit ose kompanisë që ju thërret. Drejtoria e kundërt funksionon vetëm me numra telefoni. Për të marrë informacionin e kontaktit për një biznes me emër, kontrolloni faqen e internetit të Faqeve të Verdha, telefonin celular ose Faqet e Bardha për individët.

Keni pyetje? Mos hezitoni të përdorni seksionin e ndihmës në këtë adresë duke shtypur kërkesën tuaj në motorin e kërkimit: https://assistance.pagesjaunes.fr/hc/fr.

Drejtoria e kundërt është një shërbim Solocal (PagesJaunes).

https://www.pagesjaunes.fr/annuaireinverse

Drejtoria e kundërt portokalli 118 712

Drejtoria e kundërt falas: si të zbuloni se kujt i përket ky numër?

Drejtoria 118712.fr është falas dhe ofron një përgjigje të menjëhershme. Shërbimi i drejtorisë së kundërt 118 712 është i disponueshëm 24 orë në ditë, 24 ditë në javë dhe ju lejon të gjeni një numër në bazat tona të të dhënave (drejtoria profesionale dhe miliona abonentë të kutisë së internetit, si dhe drejtoria e kundërt celulare) dhe të identifikoni se kush u përpoq të t'ju kontaktoj në mungesë nëse humbisni një telefonatë.

Fusni numrin e celularit (në 06/07) për të gjetur mbiemrin, emrin dhe adresën e personit që ju ka telefonuar. Nëse është një kompani, mund të gjeni informacione shtesë si lloji i aktivitetit, orët e hapjes dhe detajet e kontaktit (numri i faksit, adresa e postës elektronike, uebsajti ose ndonjë rrjet tjetër social).

Ky shërbim është gjithashtu i disponueshëm me numra të shkurtër (4 deri në 6 numra) ose numra me tarifë premium (duke filluar me 08).

Ju mund të kërkoni nga çdo faqe drejtorie duke përdorur shiritin e kërkimit.

Kërkim i kundërt i numrit të celularit

Nëse një numër është i listuar në Drejtorinë Universale, mund të përdorni shërbimin e kërkimit të kundërt për të zbuluar se kush zotëron një numër telefoni celular.

Ne mund t'ju ofrojmë informacione të përgjithshme për korrespondentin tuaj, pavarësisht nëse jeni individ apo profesionist. Kjo përfshin emrin e operatorit, historinë e kërkimit dhe numrin e kërkimeve në 30 ditët e fundit.

Pse nuk mund të gjej pronarin e një numri?

Mund të mos kemi asnjë rezultat. Drejtoria 118 712 nuk njeh numrat e listuar në listën e kuqe, gjë që është rasti për shumë numra celularë. Ne respektojmë vendimin e abonentëve tanë për të mos u paraqitur në shërbimet e drejtorisë për Francën.

Partneriteti ynë me Shërbimin Telefonik Orange na lejon të ofrojmë informacione të tilla si emri i operatorit, numri i kërkimeve në këtë numër në 30 ditët e fundit, niveli i keqdashjes nëse është një kontrollues dhe zona gjeografike. Ju gjithashtu mund të krijoni një raport të të gjitha thirrjeve me qëllim të keq duke përdorur këtë aplikacion.

Ju gjithashtu mund të futeni në listën e zezë për t'ju ndihmuar të përballeni me thirrjet e padëshiruara (telefonata të panjohura ose mashtruese, ngacmime, mashtrime, spam dhe mashtrime telefonike). Ky është një shërbim falas i ofruar nga kompanitë kryesore telefonike.

Portokalli mbron të dhënat tuaja personale

Operatorëve telefonikë u kërkohet të respektojnë kuadrin rregullator kur ofrojnë të dhëna në 118712.fr.

118 712 nuk do t'i përdorë këto të dhëna për qëllime marketingu ose kërkimi.

Ju ftojmë të kontaktoni operatorin tuaj të telefonit për të përditësuar ose fshirë të dhënat e të gjitha drejtorive.

https://www.118712.fr/annuaire-inverse-gratuit.html

Drejtoria e kundërt 118

Gjeni me lehtësi një korrespodent që u përpoq t'ju kontaktonte.

Jeni kontaktuar në mungesë, por nuk e dini numrin. Dëshironi të dini se kush u përpoq t'ju kontaktonte? Përdorni drejtorinë e kundërt 118 falas në vend që të humbni kohën tuaj në internet.

Drejtoria e kundërt: 118 000 ju lejon të gjeni një korrespondent që është përpjekur t'ju kontaktojë

Për të përdorur drejtorinë e kundërt 118 000 për të gjetur një korrespondent, gjithçka që ju nevojitet është një numër telefoni. Në fushën e ofruar për këtë qëllim, shkruani numrin e telefonit që ju intereson dhe një klikim do të zbulojë të dhënat e kontaktit të personit ose kompanisë së lidhur me këtë numër. Përdorni direktorinë e kundërt falas prej 118 000 nëse keni humbur emrin e korrespondentit tuaj ose nëse numri është thirrur gjatë kohës që keni qenë larg.

Lista e kundërt falas prej 118: merrni me lehtësi të dhënat e plota të kontaktit të të gjithë korrespondentëve tuaj

Drejtoria e kundërt 118 ju lejon të shihni detajet e kontaktit të çdo personi ose biznesi që është përpjekur të kontaktojë me ju. Kjo përfshin adresën, numrin e telefonit dhe emrin e personit ose kompanisë. Harta interaktive ju lejon të gjeni korrespondentin tuaj në çdo qytet francez.

Drejtoria e kundërt 118000: Mjafton vetëm një numër telefoni

Gjeni lehtësisht korrespondentin tuaj

Libri telefonik i kundërt 118000 ju lejon të gjeni adresën dhe emrin e çdo personi thjesht duke futur numrin e tyre të telefonit. Futni numrin e telefonit në fushën e kërkimit për të marrë informacionin që ju nevojitet nga drejtoria jonë e kundërt.

Ju mund të zbuloni se kush po përpiqet të arrijë në derën tuaj me vetëm një klik.

Drejtoria e kundërt 118000 do t'ju lejojë të gjeni një emër dhe një adresë që korrespondon me një numër. Ky operacion është plotësisht falas. Dikush u përpoq të arrinte tek ju ndërsa ju ishit larg. Ju keni një numër telefoni, por nuk e njihni pronarin e tij. Ju mund të përdorni drejtorinë e kundërt për të gjetur emrin dhe adresën e personit që kërkoni.

Ju mund t'i gjeni të gjitha detajet e kontaktit në Francë me drejtorinë e kundërt.

Drejtoria e kundërt 118000 ju lejon të lidhni një numër telefoni me një emër ose një adresë shtëpie. Nëse një numër është në drejtorinë tuaj, ose nëse një telefonues u përpoq të kontaktonte me ju, drejtoria e kundërt do t'ju njoftojë se kush është.

https://annuaire-inverse.118000.fr/

Directory-Inverse.net

Kush e zotëron këtë numër?

Telefoni juaj shfaq një telefonatë të humbur, por ju nuk keni asnjë mesazh.

Tani mund të zbuloni se kujt i përket ky numër: individit, profesionistit apo kompanisë. Ne do t'ju ofrojmë shpejt kontaktin ose emrin dhe adresën e kompanisë, pa pagesë dhe shpejt.

Si të gjeni një numër të panjohur?

Informacioni që ne ofrojmë përditësohet rregullisht nga skedarët e kualifikuar të ofruar nga operatorët kryesorë të telefonisë (ISP): Orange, Free Neuf, Bouygues Telecom. SFR, i numërueshëm. Alice,…

Annuaire-inverse.net ka një licencë "shërbimi direktoriumi" dhe "ndërmjetësues" me këta lojtarë. Me më shumë se 32 numra të disponueshëm dhe të përditësuar, kjo na lejon të ofrojmë rezultate të besueshme që plotësojnë pritshmëritë tuaja.

Përgjigjuni drejtpërdrejt në telefon

Nëse nuk kemi informacion për të identifikuar numrin që ju ka thirrur, ne mund t'ju ofrojmë një mjet që ju lejon të dëgjoni mesazhin.

Plus i dëgjimit të mesazheve:

 • Dëgjoni mesazhin në mënyrë anonime
 • Telefoni i korrespondentit tuaj nuk bie zilja gjatë bisedës dëgjimore
 • Zhvillimi i brendshëm i teknologjisë së besueshme
 • Shumë përdorues të internetit e kanë testuar dhe miratuar mjetin
 • Shërbimi nuk ofrohet nga operatori juaj telefonik

Të kënaqur ose të rimbursuar

Shërbimi ynë ju lejon të identifikoni pronarin e një numri dhe të ndani informacione rreth tij.

Ne premtojmë t'ju rimbursojmë brenda një jave nëse nuk jemi në gjendje të ofrojmë shërbimin e kërkuar.

Ju mund të kontaktoni shërbimin tonë të klientit me e-mail në faqen e kontaktit ose me telefon në numrin pa pagesë.

https://www.annuaire-inverse.net/

Më gjeni

Si funksionon drejtoria e kërkimit të kundërt

Kërkimi i numrave të telefonit Youfindme ju lejon të zbuloni falas se cili profesionist është përpjekur të kontaktojë me ju. Ju mund të përdorni drejtorinë e kundërt për të gjetur një profesionist, kompani ose shoqatë në Francë nga një numër fiks.

Për t'u renditur në një direktori dhe veçanërisht në drejtorinë e kundërt të një pajtimtari telefonik, ky i fundit nuk duhet të ketë njoftuar operatorin e tij telefonik.

Lista e kundërt falas: Gjeni kush është

Futni numrin që ju thirri në kutinë e kërkimit më lart për të marrë emrin dhe adresën e profesionistit.

Ju mund të përdorni drejtorinë e kundërt jo vetëm për të gjetur detajet e kontaktit të pajtimtarit, por edhe për ta lokalizuar atë në një hartë.

Kërkimi juaj është i pasuksesshëm? Megjithatë, falë kodit të tij telefonik, ju mund të identifikoni zonën gjeografike ku numri u përpoq të arrinte tek ju.

https://www.youfindme.fr/annuaire-inverse

Drejtoria e kundërt e numrave VAS

Për të zbuluar se kush e zotëron numrin, tarifën e tij dhe informacione të tjera rreth shërbimit.

Numrat e VAS

Numrat 08, 4 dhe 6 shifror… Këta numra quhen numra premium ose numra specialë. Ata njihen gjithashtu si VAS, ose Shërbimi i Vlerës së Shtuar. Numrat VAS janë numra profesionistë që kontraktohen nga kompanitë dhe administratat për të siguruar akses në aktivitetin e tyre. Ato janë një mjet i shkëlqyeshëm për marrëdhëniet profesionale me klientët, për rrjetëzimin, për publikimin e përmbajtjes dhe si një skenë në lojëra.

Konsumatorët nganjëherë mohohen nga numri VAS, pavarësisht nga thjeshtësia e tij. Disa aktorë keqdashës e përdorin atë për të mashtruar ose ngacmuar njerëzit e tjerë duke e përdorur atë në mashtrimet telefonike ose SMS.

Shoqata SVA+, e cila rregullon dhe përcakton numrat SVA, u krijua me iniciativën e operatorëve të komunikimit. Ka vendosur ta bëjë direktoriumin e kundërt falas për të gjithë, në përputhje me ligjin Hamon (17 mars 2014 për konsumin). Drejtoria e kundërt u krijua në bazë të një drejtorie që kërkonte nga botuesit të zbulonin aktivitetet e tyre. Ai është i motivuar nga transparenca.

Cili numer ?

Shkruani numrin dhe datën e përdorimit.

Ju mund të kërkoni për emrin e shërbimit që ju intereson, së bashku me koston dhe llojin e tij.

Pyetjet tona të shpeshta do t'ju ndihmojnë të identifikoni një numër telefoni.

Cilat janë numrat?

Vetëm numrat VAS mund të përdoren për të gjetur informacion.

Si t'i njohim ato? Eshte :

 • Numrat 10 shifrorë që fillojnë me 08 janë 10 shifror.
 • Numrat 6-shifrorë fillojnë me 118
 • Numrat 4-shifrorë që fillojnë me 3 ose 1 janë numra 4-shifrorë

Çfarë shërbimesh janë në gjendje të ofrojnë?

 • Marrëdhënia me klientin
 • Qasje në përmbajtje dhe shërbime
 • Argëtim apo lojëra
 • Codes d'accès
 • Identifikohu
 • Informacione telefonike
 • M2M ose makinë në makinë
 • Telefonia/Komunikimi
 • Sinjalistikë

SVA+ ka vendosur të krijojë një sistem të ri sinjalizimi të detyrueshëm për numrat SVA në të njëjtën frymë si transparenca për konsumatorët. Është më e thjeshtë, më e qartë dhe ka një tarifë të qartë të numrave. Ai përfshiu 3 modele numrash në miratimin dhe miratimin e reformës SVA. Ky ligj kërkon që ju të ndani koston e komunikimit nga çmimi i shërbimit.

 • Numri 100% falas i paraqitur në një kuti jeshile
 • Çmimi i thirrjes me një operator në ngjyrë gri dhe shërbimi falas
 • Ngjyra e mjedrës së shërbimit me pagesë

Cili është çmimi i këtij numri?

Ju mund të përdorni drejtorinë e kundërt për të zbuluar koston e një numri.

Para së gjithash, tabela VAS duhet të tregojë qartë çmimin e shërbimit ose thirrjes. Cilido qoftë mediumi, redaktori duhet të tregojë çmimin e shërbimit dhe çmimin e thirrjes në bllokun e titullit. Mesazhi falas në fillim të telefonatës (që përmban informacion mbi çmimin e numrit të thirrur) është i detyrueshëm.

https://www.infosva.org/

★ ★ ★ ★ ★