Smartfon, kompjuter: presim të premten e zezë për ta ndryshuar?
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Smartfon, kompjuter: presim të premten e zezë për ta ndryshuar?

Smartfon, kompjuter: presim të premten e zezë për ta ndryshuar?

E Premtja e Zezë është sigurisht takimi më i etur për teknologjitë e reja. Në të vërtetë, dihet se festa tregtare amerikane u ofron konsumatorëve mundësi të mëdha për të bërë biznes me pajisjet e zgjedhura të tyre, veçanërisht kur ato janë të teknologjisë së lartë. Por a janë vërtet interesante këto promovime dhe a është më në fund koha e duhur për të ndryshuar smartfonin apo kompjuterin tuaj profesional? Elementet e reagimit.

Çfarë është e Premtja e Zezë?

E Premtja e Zezë është një festë komerciale që vjen direkt nga Shtetet e Bashkuara. Zakonisht zhvillohet në fund të nëntorit, ndërsa këtë vit do të zhvillohet më 25 të muajit. Ai lejon, si në Francë ashtu edhe gjetkë, të ppërfitoni nga çmimet e reduktuara për një përzgjedhje të gjerë artikujsh, në pritje të festimeve të fundvitit. Nëse kemi të bëjmë me të gjithë sektorët, ai i teknologjive të reja është përgjithësisht më i përfaqësuari për sa i përket ofertave të jashtëzakonshme.

Blerja e pajisjeve tuaja për të Premten e Zezë: a është vërtet një ide kaq e mirë?

Kur afrohet e Premtja e Zezë, shumë prej nesh shfletoni katalogët në internet dhe faqet e tregtisë elektronike në kërkim të pazareve. Kjo është veçanërisht e vërtetë këtë vit, sepse inflacioni po ka një ndikim të madh në sektorin e teknologjive të reja dhe po rëndon shumë në çmimin e pajisjeve të teknologjisë së lartë (telefonat inteligjentë në krye, me rritjen mbresëlënëse të çmimit të shitjes së iPhone-it më të fundit, për shembull).

Nga pikëpamja rreptësisht financiare, të presësh për të Premten e Zezë është një llogaritje e mirë. Në të vërtetë, pothuajse të gjitha markat (përfshirë prodhuesit dhe faqet tregtare) ulin çmimet e tyre me këtë rast. Nëse dëshironi ta trajtoni veten me një telefon të ri, një kompjuter desktop apo edhe një printer, jeni shumë i sigurt se po merrni një marrëveshje të mirë.

shitje-e premte e zezë

Kujdes nga mashtrimet gjatë të Premtes së Zezë 2022

Megjithatë, e Premtja e Zezë nuk është koha e vetme që mund të kurseni para. Në Francë kemi edhe Ditët Franceze (të cilat mbërrijnë pak më herët, zakonisht menjëherë pas fillimit të vitit shkollor), Cyber'Monday, por edhe shitjet. Kjo shumëllojshmëri mundësish do t'ju lejojëe bëni gjithashtu sipas nevojave tuaja. Nëse absolutisht duhet të ndryshoni një kompjuter që është prishur, nuk mund të prisni gjithmonë që të vijë e Premtja e Zezë.

Një tjetër masë paraprake e rëndësishme: mashtrimet janë legjionale me rastin e të Premtes së Zezë. Ato ndonjëherë kryhen nga vetë markat, të cilat kanë tendenca për të rritur çmimet para datës fatale për të kaluar një ulje prej më pak se 5% për një marrëveshje të pabesueshme.

Por njerëzit më pak skrupuloz po përfitojnë gjithashtu nga furia e blerjeve krijoni faqe phishing. Këto janë të ngjashme në të gjitha aspektet me dyqanet zyrtare online në mënyrë që t'ju mashtrojnë më lehtë dhe të rikuperojnë të dhënat tuaja bankare.

Ka shumë mundësi për të bërë biznes të mirë

Nëse planifikoni të përfitoni nga e Premtja e Zezë, bëjeni këtë me vetëdije. Merrni kohë për të krahasoni ofertat në katalogun më të fundit E Premte e Zezë 2022 Leclerc për shembull, ose direkt në faqen e dyqaneve të njohura si Darty ose Fnac.

Atëherë, mos u kufizoni vetëm në këtë datë, apo edhe me pushime komerciale. Pajisjet e rinovuara janë, për shembull, një mënyrë e shkëlqyer për të kursyer para, në çdo kohë të vitit!

★ ★ ★ ★ ★