Google më në fund lejon të mohojë lidhjet artificiale
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Google më në fund lejon të mohojë lidhjet artificiale

Google më në fund lejon të mohojë lidhjet artificiale

Google tani ofron një mjet për të mohuar lidhjet artificiale që mund të penalizojnë një sit.

Google tani ofron një mjet për të mohuar lidhjet që mund të penalizojnë një sit. Këto janë të gjitha ato lidhje qëllimi i vetëm i të cilave është të mashtrojnë Google për të gjetur një vend më të mirë.

Çfarë janë ata? Lidhje të paguara, mesazhe të padëshiruara të të gjitha llojeve (blogje dhe komente, libër mysafirësh, forum ...), profile të manipuluara…

Mund t'i kërkoni Google të injorojë këto lidhje. Një mjet shumë praktik, por të përdoret me masëMe Në të vërtetë, është menduar kryesisht për ata që kanë përdorur metoda të tipit spam për të promovuar faqen e tyre (për shembull, lidhjet e krijuara automatikisht). Do të jetë gjithashtu e dobishme për ata që duan të mohojnë lidhjet e prishura dhe me qëllim të keq që kanë identifikuar në faqen e tyre.

Nga ana tjetër, nëse që nga fillimi, ndiqni rekomandimet e google, atëherë nuk keni nevojë t'i mohoni këto lidhje "të këqija", të cilat ndoshta nuk ekzistojnë. Thjesht tregon se praktikat me kapele të bardha kanë ende një të ardhme të ndritur ...

★ ★ ★ ★ ★