Krijimi i faqes në internet

Projekti juaj fillon me një faqe interneti të personalizuar

Në tuajat agjenci interneti Tremplin Numérique, jemi mësuar të mbështesim të gjitha llojet e profileve në aventurën e tyre dixhitale. Meqenëse faqja e internetit është shpesh hapi i parë në botën e internetit, ne jemi mësuar të krijojmë dhe zhvillojmë faqe për klientët tanë, pavarësisht nëse është një blog, një faqe e-commerce, një faqe vitrinë apo edhe një aplikacion në internet.

Të gjitha faqet tona të internetit janë të optimizuara për celular

Jo shumë njerëz e dinë, por në vitin 2022, shumica e trafikut të internetit vjen nga përdoruesit e celularëve, jo nga kompjuterët. Në të vërtetë, trafiku celular ka marrë përsipër që nga viti 2017.

Si dëshmi, Google tani mbështetet në një indeks të bazuar kryesisht në shfletimin celular për renditjen e rezultateve të kërkimit.

Përshtatja me shfletimin celular është bërë një element thelbësor kur bëhet fjalë për ofrimin e një faqeje për klientët potencialë.

Përballë këtij vëzhgimi, Tremplin Numérique merr përsipër të optimizojë sa më shumë që të jetë e mundur secilën nga faqet e krijuara, pavarësisht nëse është një faqe e-commerce, një faqe vitrina ose një blog, në mënyrë që faqja juaj e internetit të përshtatet sa më mirë për përdoruesit e saj.

 • Kompjuter: 44%
 • Celular: 52%
 • Tableta: 4%

Krijimi i një faqe interneti të optimizuar për referencë natyrore

Cilatdo qofshin nevojat tuaja, ne mund të kujdesemi për krijimin e faqes tuaj të internetit. Kjo faqe ju dorëzohet çelësi në dorë dhe është përshtatur me kërkesat e motorëve të kërkimit për sa i përket referenca natyrore.

Krijimi i faqes në internet: ne kujdesemi për të gjitha nevojat tuaja

Ekipet tona mund të kujdesen për krijimin e faqes suaj WEB pavarësisht nga nevojat tuaja.

Paraqit krijimin e faqes në internet

Ju dëshironi një faqe që prezanton aktivitetin tuaj. Ne krijojmë një faqe interneti duke respektuar statutin tuaj grafik dhe imazhin e markës tuaj.

Krijimi i një faqe editoriale

Ju dëshironi të krijoni një faqe informacioni, lajmesh. Ne krijojmë një faqe që plotëson kërkesat e këtij lloji të faqes: rivitalizimi i faqes kryesore, vendosja e një zone komentesh, burimet RSS, transmetimi i artikujve në Twitter dhe Facebook, etj.

Krijimi i faqes së tregtisë elektronike

Ju duhet një sajt i administrueshëm për të përditësuar produktet tuaja, për të krijuar operacione komerciale... Ne krijojmë një faqe që ju lejon të menaxhoni ofertën tuaj, të lidhni sistemet e pagesave në internet, të krijoni oferta reklamuese...

Krijimi i një faqe interneti në Flash...

…ne kujdesemi për të gjitha nevojat tuaja, por as gjyshen mos e shtyni në hithra!

Krijimi i blogjeve dhe forumeve

Ju dëshironi të administroni një blog ose një forum për të krijuar një marrëdhënie reale të ngushtë me përdoruesit tuaj të internetit. Ne e kuptojmë atë për ju, madje mund t'ju ndihmojmë ta ushqeni atë në baza ditore.

Krijimi i faqes në internet: oferta jonë

Të gjitha faqet tona dorëzohen në dorë me:

 • Emri i domenit.
 • Akomodimi.
 • Adresat e emailit.
 • Shërbimi i analizës dhe frekuentimit.
 • Faqja e optimizuar për referencë natyrore.
 • Karta grafike e personalizuar.
 • Faqe e menaxhueshme (mund të krijoni vetë faqe/fletë produkti pa kaluar domosdoshmërisht nga ne dhe për rrjedhojë pa pasur nevojë të paguani kosto shtesë).
 • Instalimi i njoftime ligjore të detyrueshme.

Krijimi i faqeve të optimizuara për SEO

Të kesh një faqe interneti është thelbësore për shumicën e bizneseve. Por për të zhvilluar këtë aktivitet, klientët tuaj të mundshëm duhet t'ju gjejnë.
Ekspertët në referencë natyrore, faqet tona të internetit plotësojnë kërkesat e motorëve të kërkimit për të optimizuar tuajin pozicionimi në rezultatet e kërkimit :

 • Optimizimi i pemës së menusë.
 • Koha e optimizuar e ngarkimit të faqes.
 • Optimizimi i strukturës semantike të përmbajtjes suaj.
 • Optimizimi i URL-ve të faqeve.
 • Respektimi i proporcionit kod/tekst.
 • Optimizimi i meta-etiketave të faqeve.
 • Cilësi e shkrimit, përmbajtje unike dhe informuese.
 • Shkrimi i përmbajtjes duke përdorur fjalë kyçe në mënyrë inteligjente (koncepti i densitetit të fjalëve kyçe).
 • Futja e fjalëve kyçe në etiketat ALT të imazheve.
 • Optimizimi i rrjetës së brendshme të faqes: lidhje të kontraktuara, fjalë kyçe të lidhura, etj.

Krijimi i blogut të biznesit

Nëse një faqe është bërë thelbësore për kompanitë, blogu nuk është më pak i tillë. Në fakt, blogu mundëson një komunikim ndryshe i cili ofron shumë përparësi për kompanitë. Komunikoni në mënyrë më efektive dhe kujdesuni për referencën e tij, këto janë avantazhet kryesore të një blogu të korporatës.

Për këto arsye, të cilat do t'i detajojmë më poshtë, mund t'ju duhet të krijoni një blog. Ne mund të plotësojmë nevojat tuaja dhe për këtë arsye ne ofrojmë krijimin e blogjeve profesionale nga 800 € HT.

Interesi për krijimin e një blogu biznesi

Një blog për të komunikuar mirë

Një faqe duhet shpesh të jetë e organizuar, formale, nuk të lejon të komunikosh në një mënyrë të ndryshme dhe mbi të gjitha të rregullt. Të kesh një blog do të thotë të kesh një mjet të shkëlqyer e-marketing për të nxjerrë në pah aftësitë e tua, lajmet e tua, për të folur për aktivitetin tënd për të ndriçuar përdoruesit e internetit. Është një mënyrë e shkëlqyer për të ndarë me klientët potencial. Blogu ju lejon gjithashtu të adoptoni një ton pak më të lehtë në mënyrë që të tregoni veten në një dritë më "njerëzore".

Një blog për dialog

Ajo që është veçanërisht e vlefshme në blog është sistemi i komenteve. Nëse artikulli juaj i tërheq lexuesit, ata kanë mundësinë të japin mendimin e tyre, të shtojnë informacion. Është një mënyrë shumë e mirë për të shkëmbyer, për të dhënë mendimin tuaj, por edhe për të debatuar. Është duke komunikuar që ne mësojmë, një blog kështu na lejon të dëgjojmë si përdoruesit e internetit ashtu edhe klientët tanë, kjo mund të na lejojë të pyesim veten dhe të shkojmë gjithmonë përpara.

Një blog për të sjellë në jetë faqen tuaj

Sot, skriptet bëjnë të mundur futjen në faqen e saj të artikujve të fundit të blogut të saj, për të parë vetëm ekstrakte. Ky ndërveprim mes blogut dhe faqes e sjell këtë të fundit në jetë dhe e bën atë më mikpritës dhe dinamik. Për më tepër, një faqe që jeton është një sajt i vlerësuar nga Google për sa i përket referencës natyrore.

Një blog për të përmirësuar referencën e tij natyrore

Blogu i korporatës vlerësohet shumë sot për aftësinë e tij për t'u referuar më mirë. Ju mund të trajtoni shumë tema që lidhen me aktivitetin e kompanisë, truku është të synoni disa fjalë kyçe strategjike dhe për t'i bërë ato në artikuj të strukturuar dhe të plotë. Google do të jetë vërtet i ndjeshëm ndaj tij. Duke krijuar më pas lidhje midis blogut dhe sajtit, motorët e kërkimit do ta konsiderojnë faqen tuaj edhe më mirë dhe do ta favorizojnë atë në rezultatet e kërkimit.

Kini kujdes, megjithatë, të respektoni një rregull thelbësor: blogu është një faqe e gjallë. Të shumtë janë ata që e nisin një dhe nuk e ushqejnë. Në këtë rast, blogu nuk ka më shumë interes. Pra, sigurohuni që ta ushqeni rregullisht me një përmbajtje cilësore në ueb në mënyrë që të jetë e rëndësishme për motorët e kërkimit, por edhe për të tërhequr vëmendjen e lexuesve tuaj, të cilët përfundimisht mund të bëhen klientë.

Çmimi i Blogimit

Dëshira jonë është t'ju ofrojmë një blog profesional që mund ta ushqeni lehtësisht.

Për t'iu përgjigjur këtij problemi të dyfishtë, oferta jonë përfshin:

 • Krijimi i një blogu plotësisht të redaktueshëm në mënyrë që ta ushqeni pa pasur njohuri teknike. Blogu që ofrojmë ka një redaktues teksti që duket si Microsoft Word, kështu që nuk do të keni asnjë problem të shkruani dhe redaktoni përmbajtjen.
 • Integrimi i blogut në strukturën tuaj aktuale të pemës në mënyrë që të jetë i aksesueshëm nga menyja e faqes suaj.
 • Grafiku grafik. Ne marrim përsipër statutin tuaj ose krijojmë një të re sipas kërkesës. Pra, blogu juaj ka një imazh profesional dhe serioz që nga fillimi i tij.
 • Optimizimi i SEO. Struktura e blogut të dorëzuar do të jetë në përputhje me standardet aktuale të referencës natyrore në mënyrë që të promovojë indeksimin dhe pozicionimin e tij në motorët e kërkimit.

Çmimi: nga 800 € pa taksa.

Pyetjet tuaja më të shpeshta

Për shkak se të gjithë klientët tanë kanë profile të ndryshme, kështu bëjnë edhe projektet e tyre të internetit. Këtu janë përgjigjet e pyetjeve më të shpeshta.

Me përjashtim të rasteve të veçanta, të gjitha faqet tona ju ofrojnë një ndërfaqe menaxhimi që ju lejon të redaktoni të gjithë përmbajtjen: faqe, produkte, media, etj.

Ne ofrojmë sistematikisht një ofertë pritëse në serverët tanë në të gjitha kuotat e projektimit të faqes sonë të internetit. Kjo ofertë përfshin administrimin e serverit (monitorimi dhe zgjidhja e problemeve). Sidoqoftë, ju jeni të lirë të zgjidhni hostin e zgjedhur nga ju.

në Tremplin Numérique, ne mendojmë se një faqe në internet është pak si një dritare dyqani. Në varësi të periudhave dhe ofertave, ai duhet të përshtatet, ndryshojë dhe të ofrojë veçori të reja për vizitorët tuaj. Të gjitha zgjidhjet tona janë të shkallëzuara, pa pikë ngjitjeje, nuk ka nevojë të filloni nga e para.

Të gjitha zhvillimet në internet, si dhe krijimet grafike mund të bëhen prona juaj e tërë. Të drejtat e autorit, sipas kërkesës, mund t'ju transferohen 100% në të gjithë faqen tuaj të internetit.

Ne shpesh kemi rastin e një klienti që ka për projekt projektimin e një faqeje interneti kur asnjë statut grafik nuk është përcaktuar tashmë. Ky nuk është problem për ne, ne ofrojmë oferta të personalizuara që ju lejojnë të bëni pa këto parakushte ndonjëherë bllokuese.

Kur hartoni kuotën tuaj, ne vlerësojmë një kohëzgjatje të përgjithshme që faqja juaj të jetë online (analiza, studime, karta grafike, zhvillim, shkrim, test).

Kjo kohëzgjatje është shumë e ndryshueshme në varësi të ... ju. Në të vërtetë, pothuajse në të gjitha projektet shpejtësia e hartimit të projektit do të varet nga reagimi juaj për të na siguruar elementët e dëshiruar dhe komentet tuaja mbi ecurinë e projektit.

Le çmimi i një faqe interneti është e vështirë të përcaktohet përpara se të përcaktohet se cili do të jetë lloji i projektit, dhe veçanërisht sasia e punës që do të duhet të shpenzohet për të. Nëse nuk e dini nëse buxheti juaj është i mjaftueshëm, thjesht na kontaktoni dhe ne do t'ju ofrojmë një ofertë falas, nuk keni asgjë për të humbur!

Mos prisni më sepse nesër gjithçka fillon