Prishja e Apple Watch Series 7 mund të zbulojë arsyen e vonesës
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Apple Watch Series 7 mbetet një vjedhje edhe pas të Premtes së Zezë

Apple Watch Series 7 mbetet një vjedhje edhe pas të Premtes së Zezë

Nëse jeni duke kërkuar për një marrëveshje për Apple Watch Series 7 të shkëlqyer, mos u shqetësoni, e Premtja e Zezë ka mbaruar pasi Amazon po e mban ende pajisjen e veshur me një zbritje.

Aktualisht, ju mund ta merrni orën, të cilën ne e konsiderojmë si një nga më të mirat në treg, për 20 £ më pak se çmimi i rekomanduar prej 369 £.

Kjo e bën Apple Watch Series 7 vetëm 349 £, një nga çmimet më të lira që kemi parë për këtë laptop. Para kësaj rënie çmimi, Amazon e kishte shitur gjithmonë për çmimin e saj total prej 369 £.

Amazon ka 20 £ ulje të Apple Watch Series 7

Aktualisht, ju mund ta merrni orën, të cilën ne e konsiderojmë si një nga më të mirat në treg, për 20 £ më pak se çmimi i rekomanduar prej 269 £.

Sidoqoftë, do të duhet të prisni pak që artikulli të dërgohet, me Amazon që aktualisht tregon se do të duhen 1-2 muaj. Prapëseprapë, është ende shumë e mirë nëse nuk e keni problem që ora të arrijë në fillim të Vitit të Ri.

Versioni i Apple Watch Series 7 i përfshirë në ofertë është modeli më i vogël 41 mm dhe është i disponueshëm në fund alumini blu. Përfshihet një byzylyk sportiv blu i përshtatshëm. Ashtu si me çdo Apple Watch, nëse nuk jeni adhurues i byzylykut, është e lehtë ta ndërroni atë pasi ka shumë opsione të tjera të disponueshme drejtpërdrejt nga Apple ose përmes një pale të tretë.

Karakteristikat e reja për Serinë 7 - të cilat u njoftuan vetëm disa muaj më parë në shtator - përfshijnë një ekran më të madh me një kornizë më të hollë, xhami më të fortë të ekranit dhe një ekran gjithnjë e më të ndritshëm. Apple gjithashtu ka rritur në mënyrë dramatike shpejtësinë me të cilën ora mund të karikojë, që do të thotë se do të shpenzojë shumë më pak kohë në pajisjen pa tel të përfshirë.

Karakteristika të tjera përfshijnë kurorën dixhitale për navigim të shpejtë, GPS për gjurmimin e vrapimit, sensorin e oksigjenit në gjak dhe monitorin e rrahjeve të zemrës.

Amazon ka 20 £ ulje për Apple Watch Series 7

Amazon ka 20 £ ulje të Apple Watch Series 7

Aktualisht, ju mund ta merrni orën, të cilën ne e konsiderojmë si një nga më të mirat në treg, për 20 £ më pak se çmimi i rekomanduar prej 269 £.

Në rishikimin tonë të Apple Watch 7, ne thamë, “Apple Watch Series 7 nuk bën ndryshime të mëdha në formulën fituese të paraardhësit të tij, por ende mbretëron suprem si mbreti i orëve inteligjente për përdoruesit e iOS. Ekrani më i madh është një përmirësim delikat që përshtatet më shumë në pamjen tuaj dhe karikimi më i shpejtë kompenson pjesërisht jetëgjatësinë e baterisë, do t'ju ndihmojë të kaloni vetëm një ditë.

★ ★ ★ ★ ★