Ueb agjenci » Lajme dixhitale » A është norma e konvertimit të faqes tuaj të tregtisë elektronike efikase?

A është norma e konvertimit të faqes tuaj të tregtisë elektronike efikase?

Në faqet tregtare, një tregues duhet të shikohet si qumështi në zjarr: numri i porosive të vendosura për vizitë. Ai ndryshon në varësi të sektorit.

Për të ditur sesi faqja juaj kontribuon në përfitimin e biznesit tuaj, natyrisht që duhet të jeni në gjendje të matni veprimet e kryera nga përdoruesit e internetit. Kjo quhet norma e konvertimit për vizitë, ose shkalla e konvertimit. Numri i porosive të vendosura, regjistrimet: ju ende duhet të dini nëse tuaj " shkalla e transformatorit Efficientshtë efikase.

Tarifat ndryshojnë sipas sektorit të aktivitetit të tregtisë elektronike, dëshmon studimi i fundit nga Kantar Media Compete dhe Google për Francën (shtator 2013). Kampionët e tregtisë elektronike franceze janë agjencitë e udhëtimit në internet dhe shitësit e gomave, me norma prej 3,2%. Tifozët e teknologjisë së lartë në përgjithësi porosisin 3% të kohës, ndërsa të varurit nga këpucët përjetojnë një normë prej 2,6%. Shkalla më e ulët prej 1,5% shkon për shitësit e mobiljeve. Studimi i fundit amerikan nga firma e njohur Marketing Sherpa jep një normë të përgjithshme prej 3% për tregtinë elektronike amerikane.

Faqet e tjera vlerësojnë normën e tyre të konvertimit në "angazhimin" që përdoruesit e internetit kanë treguar. Regjistrohuni për një newsletter, ndani në Facebook ose "pëlqeni" një postim në blog, konsultohuni me një faqe në internet ose një video ... Këto " mikro konvertimet »Dëshmoni për marrëdhënien e krijuar me përdoruesin e internetit.

★ ★ ★ ★ ★