Si të aktivizoni modalitetin e natës në Apple Watch Ultra
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Prishja e Apple Watch Ultra zbulon problemin e zëvendësimit të baterisë

Prishja e Apple Watch Ultra zbulon problemin e zëvendësimit të baterisë

Apple Watch Ultra i ri ka marrë trajtimet e plota të prishjes nga YouTube, ku zëvendësimi i baterisë së tij është gjetur të jetë pak i mundimshëm.

Ora inteligjente e re premium e Apple është vënë në hapat e saj nga ekipi iFixit, me disa pika të qarta pengese.

Gjërat kanë nisur mirë me lajmin se Ultra është Apple Watch i parë që vendos vida në pjesën e pasme të pajisjes. Do të jeni në gjendje t'i qaseni pjesës së brendshme të orës pak më lehtë – sigurisht me mjetin e duhur specifik të Apple. Nga ana tjetër, heqja e shtresës tjetër do të shkatërrojë plotësisht vulën ngjitëse që mban këtë seksion në vend.

Duket se qasja në baterinë e Apple Watch Ultra është në fakt një sprovë, që kërkon të heqësh ekranin. Ky nuk është një lajm i mirë duke pasur parasysh se është i vetmi komponent kryesor që ka të ngjarë të dëshironi të zëvendësoni shumë vite më vonë. Sigurisht, ekrani plasaritet ndërsa testuesi përpiqet ta heqë atë.

Ky testues pohon gjithashtu se buza e ngritur e Ultra është një veçori e tepërt e shitur, pasi bën pak për të mbrojtur ekranin. Apple Watch Ultra mund të mbrohet mirë nga goditjet anësore, por është shumë i prekshëm ndaj ndikimeve nga çdo kënd tjetër.

Apple prezantoi orën e re inteligjente të fortë në ngjarjen e prezantimit të iPhone 14 disa javë më parë. Për një çmim joshëse prej 849 £/799 dollarë, ai ofron një Apple Watch më të madh, më të ashpër me kontrolle më të mëdha dhe një ekran më të madh dhe më të ndritshëm.

Qëndrueshmëria ushtarake MIL-STD 810H siguron që mund t'i rezistojë më shumë abuzimeve se pajisjet e mëparshme App Watch, dhe gjithashtu ka aftësinë për t'i mbijetuar temperaturave nën zero. Zhytësit mund ta marrin atë në 100 metra thellësi dhe Apple u ka ofruar atyre aplikacionin Oceanic Plus për informacion të detajuar mbi gjëra të tilla si thellësia, presioni, vendndodhja dhe paralajmërimet e sigurisë për gjëra të tilla si normat e lavamanit. dekompresimi.

★ ★ ★ ★ ★