Tremplin Numérique

Agjencia e internetit e urryer nga konkurrentët tuaj!

Tremplin Numérique është një agjenci uebi që përshtatet me të gjitha projektet tuaja: komunikimin dixhital, krijimin e faqeve të internetit, reklamat në internet, referencat SEO, dizajnin ... ekipi ynë i bën të gjitha ëndrrat tuaja më të egra (dixhitale) të realizohen!

Që nga viti 2015, pas bashkimit të njohurive të dy miqve të fëmijërisë, Nicolas dhe Romain, Tremplin Numérique mbështet klientët e saj përmes të gjitha sfidave të reja të botës dixhitale.

Me qendër në Paris, shumica e klientëve tanë janë të vendosur në Francë, por ne gjithashtu punojmë me klientë në disa vende që flasin frëngjisht, si dhe ndërkombëtarisht.

Shumëllojshmëria e profileve të klientëve tanë na ka mundësuar të marrim cilësinë më të lartë që mund të ketë një agjenci ueb: përshtatjen. Cilido qoftë projekti juaj, ne kemi një zgjidhje për ju.

France Num Activator
SEO KAMP
french-tech-300x264-7215655-6798798-7385393
les-entreprises-sengagent-8660501-e1666405894179-300x129-3312127-6433210-4840945
google-partner-300x123-3871183-3206126-3775208
Drupal Francë
sortlist-4990265-300x85-8389470-7880729-2175455
Partner Ionos Agency

Pa dyshim agjencia më e mirë në internet për projektin tuaj

Arritjet e bëra me porosi

Çdo projekt duke qenë i ndryshëm, i kushtojmë kohën e nevojshme suksesit të objektivave të secilit. Ne nuk kemi një ofertë të paketuar, por flasim vetëm për kohën reale dhe të nevojshme që kërkon projekti juaj.

Të gjithë anëtarët e ekipit tonë kanë trajnime themelore të zhvillimit, por gjithashtu një ose më shumë aftësi specifike paralelisht: programim, administrim serveri, dizajnim uebi, Referencat SEO, marketing, Mediat sociale, Etj

6

VITET E PERVOJES NE WEB

120 +

PROJEKT I PINRFUNDUAR

Thjeshtësia në shërbim të përsosmërisë

Sot, mijëra kompani duan të përmirësojnë praninë e tyre në internet, sepse uebi është bërë një ekosistem thelbësor për të zhvilluar aktivitetin e tij. Por jo të gjithë e dinë se si të veprojnë për këtë.

Një kompani që dëshiron të vendosë një faqe në internet në internet përballet me një gamë të gjerë ofertash, shumë të ndryshme nga njëra-tjetra: çmimet, zgjidhjet e gatshme, shërbimet e ndryshme, etj. Një mori elementësh që e bëjnë edhe më të vështirë të kuptosh botën e internetit.

Për më tepër, ky univers që ndryshon vazhdimisht mund të duket mjaft kompleks për një neofit. Për të mos përmendur termat e biznesit të përdorur nga "profesionistët" në këtë sektor.

në Tremplin Numérique, ne duam të mbështesim të gjithë profesionistët ose drejtuesit e projektit përmes aventurës së tyre dixhitale, cilido qoftë niveli i tyre, çfarëdo projekti, sepse ne besojmë se bota e internetit është shumë e çmuar për t'u rezervuar për një elitë.

Keni ndonjë pyetje apo projekt? Na kontaktoni dhe ne do të studiojmë së bashku zgjidhjet ekzistuese për t'ju lejuar të përmbushni objektivat tuaja.

Një ekip specialistësh

në Tremplin Numérique, ne besojmë fuqimisht se suksesi i një projekti dixhital varet në masë të madhe nga kohezioni i një ekipi. Kjo është arsyeja pse secili prej nesh ka një rol specifik me aftësi të veçanta.

Të gjithë anëtarët tanë përpiqen të bëjnë gjithçka në fuqinë e tyre për të pasur një marrëdhënie besimi me secilin nga partnerët tanë për të punuar së bashku me kalimin e kohës dhe jo në një bazë të vetme.

Ekspertizë e larmishme dhe e larmishme

Nga përvojat tona të kaluara, është e qartë se ne strukturohemi në një ekip të vogël, secili anëtar i të cilit ofron një kualifikim dhe ekspertizë të ndryshme në mënyrë që të këshillojë më së miri klientët tanë për realizimin e projektit të tyre.

Shërbimet tona

Angazhimet tona

Për t'ju ndihmuar të zgjidhni ofruesin tuaj të shërbimit me qetësi të plotë, ne jemi të përkushtuar të dëgjojmë nevojat tuaja dhe t'u përgjigjemi atyre me këshillat tona, ne gjithashtu jemi të përkushtuar për të kryer projektin tuaj në përputhje me standardet. Web (W3C ) dhe të vendosë afate për dorëzimin e projektit.

Ne nuk ofrojmë asnjë ofertë me një angazhim kohor nga ana juaj. Ju jeni të lirë të përfundoni bashkëpunimin tonë në çdo kohë.

Në varësi të llojit të projektit, ne mund t'ju japim rezultate të garantuara: do të jeni të kënaqur ose të rimbursuar.

Uebfaqe dhe zgjidhje dixhitale

Krijimi i faqes në internet dhe zgjidhje të personalizuara të uebit të biznesit. Optimizuar në SEO SEO dhe i përgjegjshëm, i thjeshtë ose i sofistikuar ...

Referencë natyrale SEO

Referenca natyroreMe Pozicionimi në motorët e kërkimit (renditet i pari në Google). Optimizime në sit, jashtë faqes, lidhje në internet ...

Reputacioni elektronik

Menaxhimi juaj e-reputacioni : rishikimet e klientëve, imazhi në internet dhe në rrjetet sociale, imazhi i markës, monitorimi me shumë kanale, procedurat ligjore, etj.

Menaxhimi i komunitetit

Menaxhimi i mediave sociale, krijimi i përmbajtjes, krijimi dhe animimi i një komuniteti, rekrutimi i ndikuesve dhe ambasadorëve ...

Referenca të paguara nga VSM

Google AdWords, Bing, Reklama në Facebook, etj. Krijimi / menaxhimi i fushatave reklamuese. Drejtues, marka, blerje ...

Nevoja të tjera?

Agjencia jonë ju ofron përtej dizajnit të uebit, SEO dhe komunikimit, një gamë të gjerë shërbimesh:

Artikujt tanë më të fundit

Revolucioni dixhital është një tren që nuk ndalet, ne jemi ata që ndihmojmë udhëtarët e rinj të hipin në bord.

Nikolas G.

CEO - Tremplin Numérique

Ata flasin për ne

Shërbimet tona fliten më së miri nga klientët tanë.

Kam punuar dy herë me të Tremplin Numérique, dhe e vendosa tryezën për një bashkëpunim të tretë. Gjithmonë i vëmendshëm ndaj kërkesave tona, Nicolas ishte në gjendje të na drejtonte dhe këshillonte gjatë projekteve tona të ndryshme. Ai është shndërruar në një partner të vërtetë ndër vite. Faleminderit shumë Nikolas për punën e bërë tashmë dhe shihemi së shpejti për të ardhmen. Unë personalisht rekomandoj shërbimet e tyre!
Mehdi Mercadet
Komerciale Directeur
Ekip shumë efikas dhe i përgjegjshëm në përgjigje të të gjitha nevojave tona. SEO ka sjellë rezultate mjaft shpejt dhe në një mënyrë më të mirë nga sa pritej.
Ne rekomandojmë shumë agjencinë Tremplin Numérique për krijimin e uebfaqeve dhe ekspertizën e tij në referencat natyrore dhe të paguara.
Lucie Gauthier
Menaxher komunikimi
Projekti për të ridizajnuar uebfaqen tonë të vitrinave si dhe krijimin e një platforme të tregtisë elektronike në 3 gjuhë. Ne gjithashtu donim të kishim një optimizim të mirë SEO dhe një punë të mprehtë në shpejtësinë e ngarkimit të faqes së tregtisë elektronike. Tremplin Numérique Na shoqëroi me ekspertizë në përcaktimin e nevojave tona dhe menaxhimin e projektit nga A në Z. Fillimi i sitit të ri shkoi pa probleme dhe na mundësoi të rrisim portofolin e klientëve tanë falë një blerjeje të paguar përmes Adwords.
Marsel Roxher
Sipërmarrës

Arritjet tona

Zbuloni projektet tona të mëparshme.

Klientët tanë

Qoftë për misione të përkohshme apo për strategji afatgjata, ata na besojnë neve:

Marketingu dixhital: çfarë është?

Gjatë njëzet viteve të fundit, vendi i marketingut dixhital ka shpërthyer brenda kompanive. Është bërë një levë thelbësore e performancës. Një mjet që është i pandashëm nga shumë strategji biznesi të epokës sonë 2.0.

Çfarë është Marketingu Dixhital?

Marketingu dixhital përfshin të gjitha praktikat e marketingut të përdorura në mediat dhe kanalet dixhitale. Gjithashtu i quajtur " marketing me email Ose " marketing dixhital », i referohet, nga afër dhe larg, për të gjitha veprimet e mobilizuara nga kompanitë në ueb.

Në një kohë kur dixhitalizimi është kthyer në një mjet thelbësor komunikimi, kompanitë u bëjnë thirrje specialistëve të fushës që të kujdesen për imazhin e tyre dhe e-reputacioni. Kështu, marketingu dixhital përcakton të gjitha veprimet, objektivi kryesor i të cilave është promovimi i një kompanie, tërheqja e klientëve të rinj nëpërmjet mediave të ndryshme dixhitale si p.sh. faqet e internetit, Les media sociale, Etj

Objektivat e Marketingut Dixhital

Ka disa arsye për të përdorur një strategji të marketingut dixhital. Së pari, për të rritur trafikun në faqen tuaj.

Vëzhgimi është mjaft i thjeshtë, nëse dëshironi të keni një portofol klientësh që po rritet ditë pas dite, do të ishte e mençur të tërhiqni një numër më të madh klientësh potencialë në faqen tuaj. Ju do të jeni në gjendje të rrisni xhiron tuaj. Po, duket e qartë, por ende duhet sqaruar.

Rritja e trafikut do të lehtësojë shkallën e konvertimit dhe transformimit përmes faqes suaj të tregtarit ose faqes tuaj të ekspozimit. Gjithashtu, kjo strategji do t'ju lejojë të përmirësoni marrëdhëniet tuaja me klientët duke futur lidhje të reja tregtare.

Duke lehtësuar shkëmbimet dhe duke luajtur kartën e transparencës, ju rritni shanset për të mbajtur klientët tuaj. Kush thotë besnikëri, thotë mbledhja e të dhënave më të rëndësishme. Prandaj do ta njihni më mirë audiencën tuaj dhe kjo do t'ju lejojë të përshtateni në përputhje me rrethanat. Gjithçka është e lidhur!

Mjete të shkallëzueshme

90% e përdoruesve të internetit shpenzojnë dy herë më shumë kohë në internet sot sesa 10 vjet më parë. Ky vëzhgim bën të mundur arritjen e një ndryshimi në modelet e konsumit dhe komunikimit të popullsisë.

Kjo fushë duke qenë në evolucion të vazhdueshëm, ju duhet të rrini për të ndjekur trendet dhe të mos humbisni trenin. Mjetet e zbatuara janë shumë të shumta dhe të vështira për t'u renditur pasi evolucioni dixhital është i shpejtë. Ju mund të gjeni ueb, rrjetet sociale, SEO, SEA (Google Ads), dërgimin e postës elektronike, artikujt në blog… dhe shumë të tjera në marketingun celular (aplikacionet celulare, njoftimet e gjeolokuara…).

Me fjalë të tjera, teknologjia është në dobi të bizneseve dhe dukshmërisë së tyre. Marketingu dixhital përdor të gjitha levat për të luajtur me bërryla në një treg që është bërë shumë konkurrues.

Nëse vëzhgojmë Raporti Vjetor Dixhital de Ne jemi social et HootSuite, ne shohim që dixhitali nuk është më një opsion, por një strategji e detyrueshme në vitin 2022 nëse po filloni dhe dëshironi të vazhdoni.

Ky raport na jep të dhënat më të fundit ndërkombëtare mbi dixhitale, rrjetet sociale dhe tregtinë elektronike për vitin 2019. Këtu janë disa shifra që duhet t'ju bindin:

  • Për muajin janar: ka më shumë se 5 miliardë përdorues unikë celularë në mbarë botën. Kjo shifër po rritet me 2% në vit dhe është e barabartë me 100 milionë përdorues.
  • 4,39 miliardë është numri i përdoruesve të internetit. Kjo shifër është rritur me 9% krahasuar me një vit më parë.
  • Rrjetet sociale kanë një numër përdoruesish prej 3,5 miliardë, ose 10% më shumë se për vitin 2018.
  • Së fundi, 3,26 miliardë njerëz përdorin rrjetet sociale përmes pajisjeve të tyre celulare. Një shifër, gjithashtu, në rritje të plotë. Kemi shënuar një rritje prej 10% krahasuar me një vit më parë.

Kjo i bën ata klientë të mundshëm!

Për ta përmbledhur, nëse nuk jetoni në një shpellë dhe po futeni në sipërmarrje, do t'ju duhet të menaxhoni të gjitha këto mjete përpara se të futeni në gropë. Pavarësisht nëse zgjidhni një strategji dixhitale të bazuar në marketingun hyrës ose marketingun e përmbajtjes, gjithçka që duhet të mbani mend është të rrethoheni me njerëzit e duhur. Bashkëpunimi me specialistë të marketingut dixhital është zgjidhja më e mirë për të mbijetuar në treg dhe për të gjeneruar drejtime.

Mos prisni më për të filluar!