Sådan fjerner du placeringsoplysninger fra fotos på iPhone og iPad
Webbureau » Digitale nyheder » Sådan fjerner du placeringsoplysninger fra fotos på iPhone og iPad

Sådan fjerner du placeringsoplysninger fra fotos på iPhone og iPad

De fotos, du tager med din iPhone, kan afsløre, hvor du tog dem, når du deler dem. Heldigvis kan du fjerne de indbyggede GPS-koordinater fra billederne. Sådan fjerner du placeringsoplysninger fra billeder på din iPhone.

Forenklet fortrolighed

Med iOS 15 -opdateringen gør Photos -appen det lettere at se fotooplysninger, også kendt som EXIF ​​-data, som indeholder placeringsoplysninger fastgjort til et minimap. Hvis du ikke har deaktiveret placeringsadgang til Kamera -appen, kan eventuelle taget fotos afsløre GPS -metadata.

Desværre tilbyder Fotos ikke mulighed for at fjerne placeringsoplysninger fra alle fotos på én gang. Så du bliver nødt til at gå gennem dit fotobibliotek og kontrollere oplysningerne om hvert foto. Du kan dog stadig bekræfte fotooplysninger og slette placeringsdata, før du uploader et foto.

Sådan ser du præcist, hvor et billede blev taget (og holder din placering privat)

Fjern placeringsoplysninger fra et foto på iPhone og iPad

For at komme i gang skal du åbne appen "Fotos" på din iPhone eller iPad og vælge det foto, som du vil fjerne placeringsoplysninger fra.

Tryk på "i" -ikonet omgivet af en cirkel, eller stryg op på billedet for at se dets oplysninger.

Under fotooplysningerne kan du se, hvor du tog billedet med placeringen på kortet. Derfra skal du trykke på "Juster" i nederste højre hjørne.

Tryk på l

Når et nyt vindue vises, skal du vælge "Ingen placering".

Vælg "Ingen placering" for at fjerne geotagget fra billedet.

Hvis du ombestemmer dig om at fjerne placeringen, skal du trykke på knappen "Tilføj placering" på skærmen med fotooplysninger.

Tryk på "Tilføj en placering" på

Vælg derefter "Gendan" for at gendanne den oprindelige placering som markeret med kameraappen.

Tryk på "Gendan" for at tilføje detaljerne i

Fortsæt nu med at stryge til højre eller venstre for at se andre fotos og fjerne deres placeringsoplysninger.

Sådan forhindres kameraappen i at tilføje placeringsoplysninger

Du kan forhindre, at Kamera -appen automatisk tilføjer placeringsoplysninger til fotos, du tager. Her er hvad du skal gøre.

Åbn programmet "Indstillinger", og vælg afsnittet "Beskyttelse af personlige oplysninger".

I L

Tryk på "Location Services".

Vælg "Location Services".

Rul ned for at vælge "Kamera".

Vælg "Kamera" under "Placeringstjenester".

Vælg "Aldrig" i afsnittet "Tillad placeringsadgang".

Vælg "Aldrig" under

Luk applikationen "Indstillinger". Nu behøver du ikke bekymre dig om placeringsdetaljer, når du tager billeder.

Hvad er EXIF ​​-data, og hvordan fjerner jeg det fra mine fotos?